Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, цього разу зіркова красуня показала в соцмережі палкі фото, на яких з'явилася в спокусливому образі десь на вулицях Києва.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Леся позує в цікавій локації, на прогулянку вона вийшла в цікавому образі. На ній модний блакитний піджак, під яким, здається, більше нічого немає. Треба сказати, що цей наряд красиво підкреслив ідеальні довгі ноги телезірки, які вона взула в оригінальні помаранчеві туфлі. Волосся красуні недбало укладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона уважно дивиться в камеру. У підписі до публікації Нікітюк написала: "Літо залишся. Туфлі взула 2 рази". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телеведучої, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.