Нещодавно стало відомо, що телеканал СТБ оголосив про вихід нового романтичного реаліті-шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяк" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то в "Холостячці", відповідно за серце героїні змагатимуться чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала актриса, яка виконала головну роль в гучному серіалі "Фортечна", і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина.

Читайте Знай в Google News!

Зі зростанням публічності і популярності, в Instagram актриси почала стрімко зростати кількість передплатників. І тепер Ксенія стала частіше радувати публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці. Так, нещодавно зірка показала миле фото в романтичному образі, а в підписі до нього розповіла про сову любов до осені. "Друзі, просто хочу поділитися з вами настроєм. Мені здається люди діляться на два типи: перші відчувають Новий рік і початок чогось зовсім нового в житті - восени, а другі після зимової сплячки - навесні. Я обожнюю осінь. Це завжди час змін. Як осінній вітерець несе справжню прохолоду, так і моя душа відчуває вібрації можливостей.

Ця весна і це літо видалися особливими, погодьтеся, але не варто впадати у відчай. Багато що залежить від нас. Ми можемо впливати на своє життя і завжди маємо можливість вибирати, як реагувати на те, що відбувається. У цьому вересні я вибираю відкритися новим людям, ідеям, проектам і пригодам. Я запасаюся довірою до Всесвіту, щоб мати можливість без страху і забобонів розгледіти, що вона приготувала для мене. Адже якщо весь час чекаєш небезпека, будь готовий бачити її на кожному кроці! Ну що, Ви зі мною? Давайте намалюємо цієї осені яскраву і прекрасну картину життя!",- написала вона.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.