57-річний російський мільярдер Владислав Доронін подав позов проти британської супермоделі. За його словами, 50-річна Наомі Кемпбелл не повертає йому борг і майно.

Читайте Знай в Google News!

Колишніх коханих чекають судові баталії. Бізнесмен хоче повернути гроші, витрачені на зірку світових подіумів. Згідно з позовом, Чорна пантера заборгувала екс-бойфренду три мільйони доларів. Наомі відмовилася повертати Владиславу гроші, взяті в борг, а також майно.

Доронін познайомився з Кемпбелл завдяки Леонардо ДіКапріо, з яким знаходиться в дружніх відносинах. Російський магнат зустрівся з топ-моделлю на Каннському фестивалі в 2008 році.

Наомі і Доронін, фото: The Daily
Наомі і Доронін, фото: The Daily

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Бізнесмен засипав знамениту красуню дорогими подарунками. У Москві Наомі жила в президентському люксі в готелі Ritz Carlton Moscow за 10 000 фунтів стерлінгів на добу. На одному з благодійних аукціонів мільярдер купив їй сукню Зака Позена за 26 000 фунтів стерлінгів, повідомляє Daily Mail.

Пара планувала весілля. Але її постійно відкладали через те, що бізнесмен не міг офіційно розлучитися зі своєю дружиною Катериною. Зрештою його відносини із зіркою глянцю зіпсувалися. Наомі і Владислав розлучилися в 2013 році після п'ятирічного роману.

Наомі і Доронін, фото: The Daily
Наомі і Доронін, фото: The Daily

У той час у бізнесмена були у власності яхта, приватний літак, будинок в Москві, квартира в Найтсбріджі, будинок на Ібіці. Яке саме майно не повертає йому супермодель, олігарх не повідомив. Кемпбелл не коментує претензії екс-бойфренда.

Наомі Кемпбелл, фото: Instagram
Наомі Кемпбелл, фото: Instagram

Зараз Доронін перебуває у відносинах з 26-річною моделлю Христиною Романовою. Їх роман почався в 2015 році. Бізнесмен і модель виховують двох доньок - Жасмин і Олександру. Нещодавно їх молодша донька відзначила перший день народження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, інтимне фото Кім Кардашьян з'явилося на фасаді хмарочоса.

Як повідомляв Знай. ua, 38-річна супермодель Водянова не збирається старіти і виглядає молодше дочки.

Також Знай. ua писав, що молодша зірка "клону" Джованна Антонеллі закохала в себе півсвіту.