Співачка українського походження, 42-річна Ані Лорак, яка, забувши про своє коріння поїхала співати для агресора в Росію, знову стала героїнею зіркових пліток. Після хворобливого розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджіоглу, Кароліна Куйек (справжнє ім'я артистки) знайшла розраду в обіймах саунд-продюсера Єгора Гліба. Подейкують, що обійми Єгора виявилися дуже ефективними і плідними... в прямому сенсі цього слова! Лорак запідозрили у вагітності другою дитиною.

Ані Лорак виховує дев'ятирічну доньку Софію, яка того року вона пішла до третього класу. Малятко росте різнобічною дівчинкою, нещодавно вона знялася в кліпі у своєї зіркової мами. Багато хто відзначає, що з віком вона стає все більше схожа на Ані Лорак.

Співачка активний користувач соцмереж, часто ділиться зі своїми передплатниками новими фото і відео. Так, деякий час тому вона показала знімок зі спортзалу. Співачка зізналася, що саме спорт допомагає тримати тіло в тонусі.

Однак шанувальники помітили одну невелику деталь-у Ані Лорак помітно округлилися стегна. ЗМІ підхопили ідею про можливий ранній термін вагітності співачки. Тепер вона або спростує ці чутки, або вони підтвердяться через кілька місяців новим членом зіркової сім'ї. Пам'ятається, в інтерв'ю різним виданням Лорак говорила, що зовсім не проти мати ще дітей. Може, час прийшов? А вік не перешкода. Якщо у Пугачової вийшло, то у Лорак, в порівнянні з нею, взагалі ще юність і все життя попереду.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наречена Роналду роскошная Джорджина Родрігес змусила почервоніти навіть червону доріжку.

Як повідомляв " Знай.ua", Настя Каменських взялася за освіту українців - вчіть англійську.

Знай.ua писав, гімнастка Анна Різатдінова готується до важливої події у житті: "неможливо не помічати..."