32 — річна Христина Асмус-російська актриса, відома за роллю Варі Черноус в серіалі "Інтерни". У 2013 році вона вийшла заміж за популярного шоумена, гумориста і телеведучого і резидента проекту Comedy Club Гаріка Харламова.

Читайте Знай в Google News!

Через рік після весілля, у пари народилася дочка Анастасія. Проте вже в червні 2020 року вони оголосили про розлучення. Зараз на своїй сторінці в Instagram дівчина опублікувала гумористичне відео. На її аккаунт підписано майже чотири мільйони чоловік.

У ньому дівчина моделює звичайні ситуації з життя представниць жіночої статі з великими нігтями. "Дівчата, як ви ходите з такими нігтями???!!!", - запитала вона. "Ходимо ногами, звикаємо все робити з нігтями", "Це топ, тому, у мене маленькі нігтики", "Ну взагалі досить перебільшено) у мене форма мигдалю, дуже зручна, думаю кожному форма своя до душі)", — коментують шанувальники.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських з пістолетами в руках поставила українців перед нелегким вибором. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується.

Як повідомляв "Знай.ua", хвора коронавірусом Петрожицька влаштувала танці на парковці - Кухар залишилася незадоволена.

Знай.ua писав, справжня любов Тарзана, Кіркорова і Павліашвілі: якими були перші дружини зіркових чоловіків