Одіозна ведуча "Орла і решки" Анастасія Івлєєва показала підписникам зайву частину свого тіла.

Відповідний відеоролик з'явився в Intagram-сторіс знаменитості.

Жодних підписів на фото, лише Івлєєва на стилі. На фото Настя позувала в штанях, туфлях і напівпрозорої блузі, через яку можна побачити личфік красуні і живіт. Зірка стояла перед дзеркалом на тлі полиць з взуттям і знімала себе на телефон.

Фанати не змогли писати коментарі під публікацією, оскільки вони були закриті, але так і хочеться сказати: "Бомба-ракета". Зате поставили понад 120 тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Цікаво, що недавно Івлєєва показала, в яких "нелюдських умовах" живе її мати Наталія Анатоліївна в селі Разметелево Ленінградської області. У жінки, як зізналася ведуча, немає навіть раковини у ванній кімнаті, щоравда, є колонка, яка гріє воду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Орла і решки" Івлєєва разом з коханим підчепила китайський вірус: "Нікуди не дівся…"

Як повідомляв Знай.uа, ведуча "Орла і решки" Івлєєва купує коханцю годинник за 7 мільйонів, доки її мама живе у квартирі без раковини.

Знай.uа писав, Івлєєва з "Орла і Решки" зізналася, навіщо роздяглася в клубі Берліна – "Атмосфера сексу, неон, оксамит".