40-річна Марина Боржемська зараз є одним з основних тренерів на популярному проекті "Зважені та щасливі" на телеканалі СТБ. Саме завдяки участі в цьому шоу вона стала відома по всій Україні. Марина - активна користувачка соцмереж і тішить шанувальніків цікавими подіями зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

У instagram тренера з’явилось фото, на якому Марина у білосніжному брючному костюмі, притримує білу шляпу на голові - виглядає запаморочливо і стильно.

Вона підписала нове фото лаконічним побажнням: "Лёгкого начала недели 🧚❤️".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У 2018 році Боржемська і її колишній чоловік, професійний український боксер В'ячеслав Узєлков, у якого в 2012 році стався інсульт, оголосили про розлучення, хоча проблеми у відносинах у них почалися задовго до цього.

Фолловери просто шаленіють від нової Марини і засипають її компліментами.

Зараз вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram нову фотографію. Вона є активною користувачкою цієї соціальної мережі і має чотири акаунти. На одному з них вона описує Поради для схуднення, на іншому — щоденники харчування, на третьому — рецепти, і на основному особисті фото - і відеоматеріали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Бригади" Безруков познайомив зі своєю копією: "Я ліворуч, він праворуч... або навпаки?"

Як повідомляв "Знай.ua", пішов від Дорофєєвої і перетворився на бродвейського мачо: Позитив з "Время и Стекло" зачарував українок.

Знай.ua писав, спокуслива Злата Огневич прикрила принади жакетом - готується до найважливішої події: "Сьогодні..."