Співачка Вікторія Дайнеко приголомшила підписників фото тату в інтимному місці. Судячи по реакції в коментарях, фани не знали, що у зірки є татуювання під груддю.

Читайте Знай в Google News!

Це стало відомо, коле Дайнеко опублікувала у себе в Instagram нове фото.

Воно демонструє татуювання артистки під грудьми, половину грудей переможниця "Фабрики зірок-5" також оголила. Знімок вона підписала лаконічно: "Нових фоток немає. Вся в роботі, щоб було багато нових фоток".

Фолловери захопилися відвертим фото, але у деяких виникли питання.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Вікторія, мене давно мучить одне питання, що написано у вас під грудьми?"- цікавиться film_ne_o_lubvi. "Можна вище підняти ручку? А то напис не видно", - прокоментував together_with_dima_bo.

Поки питання залишилися без відповідей.

"Красотка🔥", "🔥 супер круто❤️❤️❤️", "да ну как же нет фоток... 😅 плейбой 2007-го - нежные фотки, 2013-й - в стиле бурлеск и мега крутые фотки из 2009-го - "Кнут и пряник" 💘 💔", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анджеліна Джолі без спідньої білизни прогулялась на вулиці: гаряча жінка.

Як повідомляв Знай.ua, справжня любов Тарзана, Кіркорова і Павліашвілі: якими були перші дружини зіркових чоловіків.

Знай.ua писав, російський мільярдер вимагає у колишньої Наомі Кемпбелл повернути подарунки на 3 млн доларів.