Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників несподіваними новинами - зірка стала учасницею російського телешоу "Льодовиковий період", де її партнером буде олімпійський чемпіон Роман Костомаров.

Так, артистка виставила кумедне відео, на якому показала невеликий уривок їх з Романом репетиції. На ролику видно, як чоловік вчить красуню різним підтримкам, строго вказуючи їй на помилки. При цьому сама Регіна зізналася, що за 2 місяці тренувань вже встигла вдаритися головою об лід, схуднути на 4 кіло і розвинути приголомшливі можливості тіла, про які навіть не здогадувалася.

вже в передчутті, чому ж ще мене навчить @romankostomarovkrs найближчим часом? 😃 За 2 місяці тренувань я встигла переоцінити свої можливості, опустити руки, вдаритися головою об лід, схуднути на 4 кг, стати трохи сміливішою і нарешті розвинути приголомшливі можливості свого тіла. Зовсім скоро поділюся з вами своїми досягненнями на моєму #youtube У вас теж серце завмирає при вигляді таких підтримок?

Фолловери не пройшли повз: "розумничка, скрізь встигає", " як це важко з боку, але ви красуня❤️", " молодець!!!!!👍 😋 ", "Сексуально", " чекаємо, молодці буде цікаво подивитися.🔥🔥🔥🔥😍😍❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.