На СТБ стартував сезон психологічного проекту "Детектор брехні" з Дмитром Карпачовим. Молода дружина дізнається багато нового про свого чоловіка, адже на детекторі з'ясуються всі гріхи молодого обранця.

Читайте Знай в Google News!

Відверто відповісти на всі питання погодився 28-річний Влад Коротєєв із Запоріжжя. На "Детектор брехні" його привела дружина через постійну брехню чоловіка.

За 7 років спільного життя Влад так багато брехав, що Яна вже не вірить жодному його слову.

Детектор брехні, фото: прес-служба СТБ
Детектор брехні, фото: прес-служба СТБ

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

" я втратила до нього довіру. І що б він вже не говорив, навіть якщо це правда, я йому просто не вірю", – пояснить дружина.

Сім'я на межі розпаду. І щоб хоч якось налагодити відносини і зберегти сім'ю, Влад погодився пройти поліграф і чесно зізнатися дружині у всіх своїх гріхах. І тепер єдине, що може допомогти йому відновити довіру, – це чесність на поліграфі. Герой готовий на все, щоб заслужити останній шанс.

Детектор брехні, фото: прес-служба СТБ
Детектор брехні, фото: прес-служба СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як отримати 100 тисяч гривень за чесність – українцям запропонували пройти "Детектор брехні".

Як повідомляв Знай. ua, чи можливо обійти поліграф і непомітно збрехати, експерт "Детектора брехні" дав чітку відповідь.

Також Знай. ua писав, що як врятувати шлюб на межі розлучення - в Україні стартує нове реаліті-шоу.