У відомої американської актриси і фотомоделі Памели Андерсон роман з особистим охоронцем. Секс-бомба втомилася від музикантів, спортсменів і мільйонерів, тому переключилася на простих охоронців. Чоловікові за 40 років, тоді як зірці "Рятувальників Малібу" — 53 роки.

Читайте Знай в Google News!

Тепер у охоронця є можливість охороняти Памелу Андерсон і в неробочий час. Відомо, що він працює на неї близько двох років і нещодавно разом вирушили в подорож по Канаді.

На початку року з'явилася інформація про те, що жінка таємно вийшла заміж за 74-річного продюсера Джона Пітерса. Однак вже через 12 днів чоловік написав їй особисте повідомлення про те, що не готовий до подібних відносин і бажає спокійного життя в свої роки.

Памела Андерсон з часом заявила про те, що їх 12-денний шлюб був фальшивкою. А нещодавно опублікувала чорно-білу фотографію з написом "Security", що в перекладі означає "Безпека".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль на "Танцях з зірками" змусила заздрити принцес "Діснея" казковою сукнею.

Як повідомляв "Знай.ua", Принц Гаррі зовсім не міг розслабитися на власному весіллі, Меган Маркл сказала лише одне слово-журналісти розкопали подробиці того самого дня.

Знай.ua писав, зйомки "Супер Топ-моделі по-українськи під загрозою зриву: сталася повінь. Під час зйомок промо-ролика вся знімальна група і учасниці зіткнулися з раптовою проблемою, яка ледь не зірвала всі плани.