Актриса і дружина відомого українського співака Сергія Бабкіна Сніжана досить часто ділиться з шанувальниками свіжими фото і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу 35-річна знаменитість розмістила архівні чорно-білі кадри зі свого дитинства. У кадрі 10-річна Сніжана позує з батьками і улюбленим котом. Таким оригінальним способом актриса ще раз привітала свою доньку Веселину з днем народження.

"Сьогодні 10 років моїй донечці Веселиночки❣️ ️Я попросила матусю надіслати мої фотографії, щоб показати Вам! Тут мені 10 років❣️ 1995 рік. Спасибі мамуля за моє щасливе, усміхнене, дурнувате дитинство!!!🙏Дивіться карусель! Напишіть мені - схожі ми з Весею?😉 👇" - зазначила дружина Бабкіна.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

"Ви і зараз схожі, не тільки за дитячими фото 😊 робите світ красивим своїми посмішками😍", "Ви дуже схожі)", "Чарівна, пустотлива - ось такі слова перші приходять у голову дивлячись на фото😊", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Сергій та Сніжана Бабкіни трепетно привітали 10-річну доньку: про такий подарунок мріяв кожен.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сергій Бабкін переміг коронавірус і звернувся до шанувальників: "Дуже підступний, підлий і хитрий".

Також портал Знай.uа писав, що Сніжана Бабкіна зізналася, що чоловік Сергій пив її грудне молоко: "Вважаю себе героєм".