Відомий український співак Сергей Бабкин часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. 7 листопада артист відзначає свій 41-річчя, а любляча дружина Сніжана і діти підготували йому забавний подарунок. Так, на сторінці знаменитості з'явився колаж, де він зображений в кращих образах різних років його кар'єри, починаючи з 2005 і закінчуючи сьогоднішнім днем.

"Сьогодні о 12.45 народиться наш маленький Сергійко!!! 👦🏻 Поки він ще не в Інст, давайте його ВІТАТИ!!!🎉👇🏻", - свідчить забавний підпис під фото. Фолловери не шкодували для Бабкіна теплих слів в коментарях. Також Сніжана трепетно привітала коханого чоловіка на своїй сторінці, виставивши романтичне фото з Сергієм.

"Ти - мій Всесвіт! 💛Наш Космос - це Ти! Нехай безмежними будуть простори твого Щастя! Нехай Космо-Галактика твоєї Душі буде завжди наповнена мріями і надіями!
✨Хай для тебе сяють зірки радості і пролітають комети удачі! ⭐️Нехай простори твого Космосу все частіше відкривають свої таємниці і секрети! Нехай твої польоти відзначаються величезними відкриттями! 🚀Ти наше Сонце, тепло якого зігріває всіх Нас! 🌕А ми - твої Прибульці! 👽👽👽👽 І ми обожнюємо тебе!!! З Новим Космічним Роком, Дорогий наш Космо - Бабкін!!!💫", - зворушливо підписала Сніжана. Сам артист зізнався в коментарях, що не стримав сліз і безмежно щасливий.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.