Відомий український співак Сергей Бабкин часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно артист виставив трепетні кадри з дружиною Сніжаною, ніжно привітавши кохану жінку з річницею весілля. Так, знаменитість зізнався, що рівно 10 років тому його життя набуло зовсім іншого значення. Варто відзначити, що зараз щаслива подружня пара чекає третю дитину, і це буде хлопчик.

"27 березня міжнародний день Театру! Професійне свято всіх, чиє життя так чи інакше пов'язане з театральним мистецтвом. Але я був би не я, якщо б сказав інакше.
Рівно 10 років тому, в моєму житті, 27 березня стало мати зовсім інше значення. Не міжнародне, а дуже особисте. ❤️ В цей день ми з Сніжкою вийшли з Загсу, розгорнули паспорти на сторінці зі штампом про шлюб і сфотографувалися. Це був 2009 рік. Всі подробиці цього дня читайте у @snezhana_babkina в Instagram. Вона ідеально описує наші події!", -поділився радістю Бабкін. Фолловери залишилися в захваті: "Обличчя 😀😄😄😄😄 классс!", "Як красиво!!!! 👍 Зі святом!!!!!💝💖💖", "😍 Вітаю! Ви такі суперскі, фото класнюче 👍💕💕💕💕", "Які модні 😁😍🌹🌹🌹", "Які милі фотки😍 Вітаю".

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.