Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно на одному з численних фан-акаунтів знаменитості шанувальники вирішили розбирати предмети гардероба стильної красуні, дізнавшись не тільки бренд, але і ціни на ті чи інші вбрання.

Знаменитість виставила серію яскравих кадрів, зроблених під час першого прямого ефіру довгоочікуваного свіжого сезону шоу "Танці з зірками 2020", яке стартувало 30 серпня. Так, артистка, яка незмінно веде проект разом з Юрієм Горбуновим, приміряла спокусливу довгу сукню темно-синього кольору з бежевими вставками і глибоким декольте від українського дизайнера FROLOV, а жіночний образ доповнила зібраним назад волоссям і ніжним нюдовим макіяжем.

Увагу численних шанувальників також привернули аксесуари красуні, в тому числі каблучка-корона з білого золота з діамантом і смарагдом від ювелірного бренду "Укрзолото", амбассадором якого Тіна є на перший рік. Виконавиця гордо демонструвала розкішну прикрасу, і це не дивно, адже її вартість перевищує 26700 гривень (9645 доларів).

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.