Відома російська співачка Анна Семенович вирішила порадувати своїх вірних шанувальників новим роликом, який розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

У новому відео Анна залізла у величезний котел, який був підвішений над відкритим вогнем. У воді плавали хвойні гілки, а співачка одягла зелений купальник з грайливою шнурівкою на грудях.

" Ух, варять, смажать, шпарять, зжерти хочуть. Але не вийде, подавіться", - каже Аня.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового відео Семенович і залишили масу коментарів, в тому числі компліментів і жартів, що вийде дуже ситний суп з русалки.

"Ганнуся, всі ті, хто Вас не люблять, просто не вміють правильно готувати", " Ой Блін😂 я і не подумала що тут Анна сидить! Здорово вам там", "юшка буде смачною, ще б і прожарити", "ситний супчик вийде", "і з'їдять" ," із задоволенням посмажив би", "Купальник вогонь і вам він дуже до лиця і взагалі спасибі що завжди радуєте своїм запалом і позитивом"," розумничка, шикарна і класна", " не обпечіться!(😘Найкраща", " дійсно.. нехай здохнуть від заздрості", "Суп з русалки", "розумничка", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, капітан Семенович затрясла своїми "диньками" біля штурвала катера.

Як повідомляв Знай. ua, улюблениця чоловіків Анна Семенович шокувала потрійним підборіддям.

Також Знай. ua писав, що Анна Семенович потрусила своїми "бамбоні" заради Потапа:.