Колишня солістка гурту "Блестящие" Анна Семенович звернулась до журналістів і навіть посперечалась після однієї образливої пубілкації у російських ЗМІ. Так Анна розповіла про інцидент, який стався у Instagram.

Семенович, фото Instagram

За її словами деякы видання образливо назвали публікацію про неї "Тройной подбородок и огромное пузо: фото Анны Семенвич без обработки привели в шок".

Семенович, фото Instagram

За словами Анни Семенович, вона сама починала з журналістики і знає, що всім потрібна сенсація. Але є норми пристойності і як чудово, що в наш час є Instagram і можна посперечатися.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Семенович, фото Instagram

"Ви пишете, що у мене потрійне підборіддя і величезне пузо. Я все розумію, я не модель від Армані, але я нормальна, здорова і красива жінка. Але у мене немає трьох підборідь, як ви мене виставили на 3 і 4 фотці, у мене є доказ моєї зовнішності на перших двох відео! На цих відео без фільтрів видна вся я! Так навіщо ви пишете, те, чого немає!?", - збентежено вступилась за себе знаменитість і поцікавилась, чи це робить когось щасливішим.

Зірка закликала бути більш толерантними і людяними журналістів, адже від цих статей нікому не підвищують зарплату.

"Давайте перестанемо шукати вигоду тільки для себе , давайте будемо краще, ніж ми є і тоді життя стане іншою. Ми самі творимо неприємності, навіть такими дрібними статтями. Я сміюся і одночасно мені боляче, ми ж люди і ми повинні один одному допомагати, а не топит", - зітхає зірка в Instagram.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ірина Білик втратила найдорожчу людину в житті: "Народитися і піти в один день...".

Як повідомляв Знай.uа онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті, лікарі опустили руки.

Знай.uа писав, відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк: "Моліться!".