Знаменитий ведучий програми "Поле чудес" Леонід Якубович якось сказав, що за всю історію існування шоу йому подарували понад 20 тисяч алкогольних напоїв. За словами Якубовича, всі напої він утилізує сам.

А от з їжею все складніше. Віддавати продукти в дитячі будинки, як того хотів ведучий, йому заборонили, мовляв, невідомо, коли вони готувались і скільки часу їх везли. Тому їжа з програми відправляється в іншому напрямку.

Леонід Якубович, скрін з відео
Леонід Якубович, скрін з відео

Леонід Якубович одного разу таки розговорився, і розказав, куди ж дівається "жратва".

"Я готовий відповісти лише на одне питання, яке хвилює всю країну багато років: Куди дівається жратва?!

Доповідаю. Ми друкуємо 150 запрошень, але я ніколи за 27 років не бачив, щоб в залі було 150 осіб. Зазвичай це 300-400, було і більше тисячі! Я перевіряв - всі з квитками. Як таке можливо, незрозуміло.

Як тільки закінчується зйомка, я маю тільки одну задачу - встигнути вискочити зі студії. Тому що всі кидаються до барабана і з'їдають все, що принесли. Причому це треба бачити!

Тістечка засовують в кишені, за пазуху ... Твориться щось неймовірне. Адміністратори тільки й кричать: "Обережно, дітей не задавіть!"

Таке відчуття, що вони приходять туди жерти. Все змітається", - розповів Якубович, виступаючи перед молоддю на фестивалі фантастики "Старкон-2018".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Можливо, декому ця апокаліптична картина здасться перебільшенням. Але на доказ слів Якубовича в мережі завірусилося відео з шоу, де видно, як гості студії стовпилися навколо барабана і гребуть їжу собі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Якубович розповів про свою участь в Чеченській війні

Як повідомляв портал Знай.ua, "Поле чудес" під час карантину, викликаного коронавірусом, виглядає досить моторошно.

Також Знай.ua писав про розмір пенсії Якубовича