Популярна співачка і бізнесвумен Віра Брежнєва, яка починала свою кар'єру з участі в групі "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі незвичайне відео, на якому постала в абсолютно новому образі. Як видно, Віра знімає себе на телефон, стоячи біля дзеркала. На ній цікавий наряд, який виглядає як газетна сторінка з її фотографіями і текстом пісень. Схоже, співачка втратила свою "фішку" - розкішне волосся, а на її обличчі яскравий макіяж.

Читайте Знай в Google News!

"Іноді після проектів залишається #backstage і після релізу можна вже посмакувати) у мене було кілька хвилин перед тим, як увійти в кадр, я вирішила відобразити свій образ #хорошиеновостидля #Ритм. І передати вам поцілунок з майданчика. Образ - це завжди колективна робота. І він вдався @tanumuino і @olaazh мене такий придумали, мейк зробила @kuzikova, зачіска справа рук @stetsjulia, і якщо ви уважно подивіться - то побачите, що моя наряд зшитий з тканини, на якій надруковані мої фото, статті, Тексти моїх пісень. Крутизна в деталях. Однозначно відчувала себе дівчиною з початку 2000х. Я якраз прийшла в групу. Юна, смішна. Якими ви були в той час?",- написала Брежнєва в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і дочка більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Брежнєва у латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.ua" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.