Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила ніжне жіночне селфі, інтригуючи шанувальників прем'єрою нового треку і свіжим захоплюючим інтерв'ю. Так, артистка запропонувала фанатам задати їй різноманітні питання, відповіді на які зіркова красуня дасть в прямому ефірі. Втім, на деякі з них Віра відповіла в коментарях.

"Доброго ранку і #Хорошиеновости сьогодні ! 💛
О 10.00 на @russkoe_radio в прямому ефірі прем'єра нового треку 🚀 не пропустіть 🤗
Також ще побалакаємо ) задавайте питання в коментарях - на найцікавіші відповім в прямому ефірі і назву акаунт 🤪", - поділилася новинами Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "Віра, як Ви вважаєте, якщо б Ви були дверима, куди б Ви вели ?", "Dior або chanel ?", "Віра, не страшно стати бабусею? І скільки хочете онуків?😊", "Як любити цей світ? Людей? І продовжувати ділитися цією любов'ю?", "Чому Вам дали ім'я Віра?", "Є єдиний, а хто був вашим першим коханням,якщо не секрет,,😁".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще