Популярна українська співачка Ірина Федишин, яка провела карантин разом з дітьми і чоловіком, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зіркова красуня вирішила показати себе не в гламурному образі, а на городі з картоплею. Федишин опублікувала відео, на якому разом з сином допомагає бабусі викопувати картоплю і розповіла про те, як це відбувається в їхній родині.

"Картопля, як панацея. Яка лікує артрити, варикоз, гарячку, лещата і гіпертонічні кризи💊🌡🩸 Старші чи молодші, здорові чи хворі, усі встають з ліжка і шкандибають з відром на місто, щоб підзбирати. Бо не пасує лежати, хворіти чи, навіть, вмирати, коли всі на городі 🤣 Тільки коли все викопане, посортоване чи накрите, тоді душа заспокоюється і повертається до буденних справ😌. Тоді стає невимовно легко 💆♀️. І в очах пролітають цифри: яка ціна на бараболю цього року 😳, скільки мішків викопали 🙄 скільки сап зламали😬, скільки заплатили за коня чи мотоблок😧, скільки витратили, щоб накрити стіл помічникам😲, скільки сил пішло на садіння, підгортання, збирання жуків і т. д. 🥵Ну і ще треба відпрацювати сусідам...",- пише Ірина.

Федишин зізнається, що після цього приходить думка, що це все можна було купити, але "своє є своє".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз публікації і поділилися своїми думками з цього приводу. Одні вважають за краще натуральне, але своє, а інші вважають, що краще купити і така ручна праця відбирає занадто багато часу і сил.

"це ритуал, коли ти викопав картоплю, то наче світ завоював", " Ми за свою. Та покоління батьків не змінити", " Дай Боже щастя!", "Купити бо дуже багато мороки геть того не варті", "Краще своя, домашня", "Ви супер", "Ми за свою картоплю, своя смачніша", "а чому в білих красовках", "Круто захотілося на город", "купити, свій час потрібно берегти для чогось більш перспективного", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, фігурна Федишин пішла підкорювати далекі гори в коротеньких шортах і зимових кросівках.

Як повідомляв Знай. ua, Ірина Федишин ледь не впустила груди, поки збиралася на ефір.

Також Знай. ua писав, що Ірина Федишин обняла синів у важливий для християн день.