Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, примірявши стильний брючний костюм-оверсайз чорного кольору і білу футболку, доповнивши образ жіночним макіяжем з акцентом на очах. Так, артистка зробила селфі з дуже незвичайного ракурсу, поклавши на підлогу невелике дзеркальце і засвітивши струнку фігуру. При цьому красуня запропонувала численним шанувальникам пограти, підрахувавши кількість кіл на фото.

Давно з вами не грали! ❤️ Задача не з легких 😅 Скільки кіл на фото?

Фолловери залишилися в захваті і почали писати свої припущення: "ви як завжди чудові❤️❤️❤️,а фоток замало буде🙌", "Божественна🔥", "щось я багато нарахувала🤷 ♀️", "мілашка що можна ще додати . Богиня🤩 🤩 🤩 🤩 🤩", "кіл на фото досить!", "Я сюди деградувати приходжу, навіщо все це?", "А скільки потрібно?😉".

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.