Український актор Олександр Рудинський, відомий за серіалами "Перші ластівки" і "Перші ластівки. Zалежні", розповів про перші години батьківства.

У ніч з 8 на 9 вересня Олександр Рудинський, який зіграв роль хулігана Нікіти Маслоу в серіалі "Перші ластівки", вперше став татом. Дружина актора Марія народила йому сина. Про те, що відчував Олександр, вперше взявши на руки свого спадкоємця, він розповів в інтерв'ю "Новому каналу".

"Малюк з'явився на світ за допомогою кесаревого розтину, а сталося це о 23:58! Ми назвали його Петром", – розповів щасливий батько.

Рудинський не був би справжнім кіношником, якби не зафільмував перші крики свого сина на відео - а кричить маленький Петро Олександрович чудово!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Відразу після народження я зміг потримати малюка. А потім майже всю ніч не міг заснути. Лише хвилин 40 поспав поруч із сином. Обличчям до обличчя", - ділиться актор своїми відчуттями.

Олександр Рудинський також зізнався, що хвилювався, що через щільний робочий графік може пропустити народження первістка. Але його страхи виявилися марними. Актор встиг і на народження малюка, і зміг побути з коханою дружиною і малюком. Але вже вранці знову вирушив на знімальний майданчик серіалу "Перші ластівки. Zалежні".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олександр Рудинський розповів про перший гонорар

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка "Перших ластівок" Олександр Рудинський вперше відверто розповів про секс

Також Знай.ua писав, Олександр Рудинський одружитися зі своєю колегою, акторкою Марією Заніборщ.