Відома українська співачка Надія Мейхер, яка починала кар'єру в гурті "ВІА Гра" і знялася в декількох фільмах, стала учасницею нового сезону шоу "Танці з зірками". Артистка часто ділиться з шанувальниками свіжими кадрами на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Мейхер розмістила в соцмережі яскраве фото з хореографом і своїм партнером по шоу Кирилом Васюком. Вони постали в досить оригінальному і в той же час сексуальному образі. Варто відзначити, що сама виконавиця назвала їх виступ "танцем БДСМ-щиків зі стажем".

"Моторошно подобається це фото... На ньому я бачу єднання, пристрасть до спільної справи... Готовність йти удвох до кінця всупереч і незважаючи. Готовність багато працювати, заповнюючи кожен танець різними емоціями, щоб залишити яскравий слід у серці кожного з Вас ♥️♥️♥️♥️ Люблю!"- зворушливо написала Надя.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Надія Мейхер заворожила пластичними рухами поруч з красенем-партнером.

Як повідомляв портал Знай.uа, 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати: анонси нового ефіру "Танці з зірками".

Також портал Знай.uа писав, що Машу Єфросиніну взяли під охорону дуже юні поліцейські: "Надійно".