Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Так, 36-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним тілом у стильному вбранні. Спокусливі фото співачки з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фотографіях, які з'явилися на сторінці Надії Мейхер, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі. Для фотосесії зірка одягла спокусливе бежеву сукню, під якою не видно білизни. Поверх наряду артистка наділа пухнасту накидку. Надія відображена в спокусливій позі, вона не дивиться в камеру. Її коротке волосся укладене в красиву і грайливу зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографії Мейхер написала вірш.

Вот и кончились слова,
И «движение» внутри.
Стой, над бездною, смотри,
Как я падаю туда...
Не волнуйся, мне легко
Я на дне, но не предел
Выдыхаю я тебя...
Вдох! И новая история.

Вот и кончились слова,
И «движение» внутри.
Ты же знаешь, жизнь – игра
Всё не нужное сотри.
Я запомню силу рук,
И заманчивы слова...
Много друг мой и не надо,
Для Вдохновения...

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Шанувальники в захваті від нової фотографії на сторінці Надії Мейхер і засипають її компліментами в коментарях. "Надія, ти прекрасна!", "Одне захоплення", "Як завжди, просто бомба. Ось вона краса!", "Без бюстгальтера, то що треба", "Боже, яка жінка! Захоплююсь Вами і просто обожнюю Ваш ніс!", "Дуже ефектна жінка, захоплююся", "Еталон краси", "Дуже красиві слова", "Надія, Ви просто вогонь", "Мила красуня", "Шалено красива і справжня", "Це чудово!", "Шикарна жінка", "Чудова фотографія", "Надя, ви красуня", "Розкішна жінка", "Надія, сама чарівна", "Сліпуча сяюча красуня", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.