Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр, позуючи на фотосесії, яку знімала для красуні популярний фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк.

Так, артистка приміряла лише джинсову курточку-оверсайз і коротенькі джинсові шорти, які вміло прикрила руками, сидячи на високій табуретці. Красуня засвітила стрункі засмаглі ніжки, які в кадрі здаються особливо нескінченними, адже зріст Лесі становить 1,80 метрів.

Photo @moi_sofism 🍓 На довгофокусному..☺️

Фоловери залишилися в захваті: "на паспорт фоткалася?😀 ", "♾ті ноги безкінечні"," ось що значить ноги від вух😁", " ти шикарна !!!І ноги дуже красиві !!! І нехай кусають лікті всі, хто колись обзивав тебе,, драбина,,🎊❤️😍 🔥!!! Ти боєць і трудоголік ,при цьому Весела ,кмітлива і красива !!!Ти великий приклад для багатьох !!!", "Ну просто нескінченні ноги!!! 🔥 ", "Оце так ноги. 👏👏👏👏".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше