Наташа Корольова, колись киянка, а тепер російська співачка, дала розлоге інтерв'ю російському виданню. Під час розмови співачка розповіла багато історій свого життя: про перші дні в Росії, про жаль, що у Києві зрізали каштани, про стосунки з Пугачовою. Проте ексклюзивною виявилася інформація щодо вагітності і викидня співачки.

Читайте Знай в Google News!

Про це вона розповіла у відео для PEOPLETALK TV.

Наташа Корольова, фото з Instagram
Наташа Корольова, фото з Instagram

Вже після розлучення з композитором Ігорем Крутим і одруженням на Тарзані Корольова зрозуміла, що хоче стати мамою. Тарзан підтримував це її бажання, проте протягом тривалого часу у пари не виходило зачати дитину. Співачка розповіла, що їй навіть “підсажували” зиготи, проте нічого не вдалося і тоді. Аж раптом співачці пощастило завагітніти самотужки, чому раділи всі члени родини. Вже будучи вагітною співачка опинилася серед гучного скандалу: саме тоді в мережу потрапили фотографії інтимного характеру співачки з її чоловіком, що з радістю підхопили бульварні ЗМІ. Це спровокувало стрес і викидень. Співачка зазвичай не розповідає про це, проте цього разу вирішили пролити світло.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Ми так довго хотіли завагітніти, а у нас все не виходило. Я навіть намагалася зробити один раз підсадку, але все одно це не вийшло. І тут це вийшло само собою, але ось цей стрес, коли весь світ розглядає всі твої тріщинки (нагадаємо, в Мережу потрапили фото артистки з чоловіком інтимного характеру. - Прим. Ред.), Які для них не призначалися, і, звичайно, я потрапила в лікарню і під крапельниці, і до психотерапевта. І на цьому тлі у мене стався викидень. Було вже серцебиття. Це вже був пристойний термін. Я довго не хотіла про це говорити", — розповіла Корольова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наташа Корольова вразила фанатів "новими" губами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова зазіхнула на "банну" славу Волочкової.