"Smash!!" - відомий з 2000 по 2006 рік російський поп-дует, солістами якого виступали Влад Топалов і Сергій Лазарєв. Його творцем і продюсером до 2005 року виступав бізнесмен і батько одного з учасників Михайло Генріхович Топалов.

Читайте Знай в Google News!

Владу тоді було 15 років, а Сергію — 17. Проте вже тоді підприємець негативно висловлювався про сексуальну орієнтацію Лазарєва. Зараз же співак, який представляв Російську Федерацію на конкурсі "Євробачення-2016" опублікував в Stories Instagram чорно-білу фотографію з Владом Топаловим, яку підкреслив трьома червоними серцями збоку.

Цю ж фотографію і ще кілька інших він виставив просто на сторінці, підписавши її словами: "Рідний brothers!!! Smash!! FOREVER".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Серьож, в чому проблема записати дует? Ваші голоси чудово звучали разом, порадуйте спільною піснею шанувальників, які так обожнювали Смеш. Давно б уже заспівали разом раз у вас все добре у відносинах. Вообщем, чекаємо від вас з Владом спільну композицію. Можна російською та англійською)", "Ви були кращими!! Та й залишаєтеся, смеш фореве", "Ностальгія в око потрапила", — пишуть шанувальники в коментарях до публікації Сергія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, фітнес-модель Ана Чері змусить заздрити пишним формам, переплюнула навіть "ангелів" Victoria's Secret.

Як повідомляв "Знай.ua", нескінченні ніжки Лесі Никитюк ледь помістилися в кадр всім ворогам на заздрість: "Лікті кусають"

Знай.ua писав, Аніта Луценко показала, як вирівняти спину за 2 тижні і чим загрожує крива постава.