Співачка-галичанка Христина Соловій вперше близько познайомилася з Дніпром, покатавшись на його хвилях.

Читайте Знай в Google News!

На персональній сторінці у мережі “Фейсбук” молода співачка виклала декілька фотографій з подорожі.

Зірка позувала в красивому цільному червоному купальнику без бретелей. Волосся розпущене, аксесуарів немає. Пози для фотографування дещо неприродні і вимушені, проте краса артистки переважує штучність позування. Соловій підписала ці світлини такими словами: “Вперше плила на хвилях Дніпра. Пригадала, що знаю напам‘ять ледь не всього Кобзаря. Тонну натхнення з собою принесла. “Залоскочи, моє серце, хвилі мої, хвилі”, закінчила співачка цитатою з Шевченка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


"Красуня, молода та чарівна! Успіхів у всьому, але завжди пам'ятай що ти Українка. Завжди.. Бо будуть тебе обманювати, грошима, славою, безпекою, небезпекою, а ти завжди май свою душу", - написали співачці шанувальники.

Христина Соловій нещодавно презентувала нову пісню “Коала”. У ній співачка розповідає про ніжність, любов і довіру. Соловій увійшла в мейнстрим українського музичного бізнесу після участі у конкурсі “Голос країни”, на якому зовсім юна Соловій заспівала традиційну лемківську пісню. Була в команді Святослава Вакарчука. Нині Соловій мешкає у Києві, гастролює і продовжує писати новий матеріал.

Вперше плила на хвилях Дніпра. Пригадала, що знаю напам‘ять ледь не всього Кобзаря. Тонну натхнення з собою принесла _______ Залоскочи, моє серце, хвилі мої, хвилі #ТарасШевченко #Дніпро

Geplaatst door Христина Соловій op Donderdag 10 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Христина Соловій роздяглася на пляжі заради ефектного кадру: Вакарчук почервонів від сорому.

Як повідомляв портал Знай.uа, фанати розкритикували інтимне тату нареченої Микити Добриніна.

Також портал Знай.uа писав, що Олег Скрипка та Христина Соловій потішили фанатів спільною піснею: тизер зворушливого кліпу.