Відома українська продюсер Олена Мозгова, яка з 2012-го року продюсує свого чоловіка, співака Володимира Ткаченка (Девід Аксельрод), не часто ділиться з підписниками в Instagram фотографіями з особистого життя і роботи.

Читайте Знай в Google News!

Але нещодавно знаменитість вирішила порадувати шанувальників і опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі архівне фото, на якому Олені всього 15 років. На ньому колишня дружина Олександра Пономарьова зображена в світлій куртці і сорочці в клітку, а поруч стоїть іграшковий Дід Мороз.

"Коли тобі 15 і ти ще не в курсі, які життєві пердимоноклі чекають попереду🙄 😅", - іронічно написала Мозгова.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Як пощастило дівчинці в п'ятнадцять ♥", "Красуня!!!", "Все життя попереду️️", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українська продюсер Олена Мозгова поділилася чудовим рецептом крем-супу з кабачок і цукіні. Спосіб приготування простий, зате смак страви дивовижний! Відповідне повідомлення з яскравим фото кабачкового крем-супу з'явилося в Instagram Олени Мозгової.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Пономарьов показав фото сина з різницею у вісім років: "Може в ньому секрет скаженого зростання?".

Також портал Знай.uа писав, що десять років Олександр був разом з продюсером Оленою Мозговою. У 1998-му році жінка народила від співака доньку Євгенію. А вже в 2006 році Пономарьов одружився на Вікторії Мартинюк.