"Студія Квартал-95" є українською компанією, що займається виробництвом аудіовізуального контенту і концертами. Вона була заснована ще в 2003 році на базі команди КВК "95-й квартал". Раніше телевізійні проекти "Вечірній квартал", "Вечірній Київ" і "Розсміши коміка" транслювалися на каналі "Інтер", згодом співпрацю було припинено і студія уклала угоду з "1+1".

Читайте Знай в Google News!

Зараз на їх офіційному акаунті в Instagram були опубліковані знімки з нового ефіру шоу "Вечірній квартал", в основному займається політикою і соціальною сатирою. "На вечір суботи нічого не плануйте", - було зазначено в підписі.

На фотографіях можна побачити представників початкового складу Євгена Кошового в образі аквалангіста у ванні, Олександра Пікалова, Юрія Крапова, Степана Казаніна і Міку Фаталова. А також нових представників: Володимир Мартинець, Юрій Ткач та Ірина Сопонару.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лілія Ребрик прямо з ранку в прямому ефірі вирішила розстебнути блузочку: "А я вже"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Універу" пішов по стопах Єфремова? Після вироку актор розсміявся суддям в обличчя. 41-річного російського актора Арарата Кещяна, відомого за такими фільмами і телевізійними проектами, як "Універ", "Кавказька полонянка" і "СашаТаня". засудили до сплати штрафу.

Знай.ua писав, Олександр Пономарьов попросив допомоги в пошуках батька: "Єдине, що залишилося"