Українська 43-річна поп-виконавиця Kamaliya поділилася неприємною новиною, яка полягає в тому, що її сімейство захворіло COVID-19. Спочатку вони списали перші прояви хвороби на втому, так як на минулих вихідних було святкування дня народження дочок співачки Арабелли і Мірабелли.

Читайте Знай в Google News!

Вона заявила, що раніше скептично ставилася до ситуації навколо коронавірусу, однак при цьому дотримувалася всіх карантинних норм. Випадки зараження вірусом з'явилися серед друзів її друзів, згодом серед товаришів, а потім і в самій родині.

Наталя бажає, щоб люди не ставилися до COVID-19 безтурботно, так як зараза спочатку проявляє ознаки звичайної застуди, ГРВІ або отруєння, тому і не робляться подальші дії, продовжуючи заражати всіх людей навколо.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Коли ж хвороба набирає обертів, стає дуже пізно, і тоді люди опиняються в реанімаціях з серйозними ускладненнями", — повідомляє KAMALIYA.

Коронавірус не торкнувся лише наймолодших представників сімейства, у самої ж виконавиці хвороба протікає спокійно, але з ломотою в м'язах і підвищеною температурою, а також постійним почуттям втоми. "Насамперед ми обдзвонили всіх гостей на святі наших маляток і повідомили про те, що трапилося", — заявила вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, була маркізою ангелів і найкрасивішою жінкою, але залишилася самотньою: як Мішель Мерсьє повторила долю своєї Анжеліки

Як повідомляв "Знай.ua", дочка кримінального авторитета і кохана Гуфа: з яким "вантажем" Кеті Топурія зустріла свій 34 день народження.

Знай.ua писав, Олександр Пономарьов попросив допомоги в пошуках батька: "Єдине, що залишилося"