Марина Боржемська, відома як тренерка телепроєкту "Зважені та щасливі" та колишня дружина українського боксера Вячеслава Узелкова, привітала свою аудиторію зі своїм "професійним" святом: днем фізичної культури і спорту. Жінка навіть приготувала у подарунок дещо особливе, а саме спеціальне тренування.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Вчора день фізичної культури і спорту Украіни🏃♀️💪 А значить, свято всіх, хто має відношення до здорового способу життя і любові до себе. Тому, що фізкультура - це завжди про повагу і правильний підхід до свого тіла, здоров'я і зовнішньому вигляду ♥ ️!

<...>

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На здоров'я, милі! І чекаю Ваші звіти про виконану роботу у вигляді коментарів", — йде мова у дописі.

На фото з публікації сама Боржемська виконує спортивну вправу: боксує з гантелями в руках.

Саме ж святкове тренування вона розмістила на своєму телеграм-каналі.

А раніше цього місяця Боржемська відправила у школу дітей.

"В добру путь, милі! Вдалого, легкого навчального року. Нехай нові знання приносять вам задоволення і досвід. Всіх батьків вітаю з початком нового навчального року. Хочу і нам побажати стійкості, спокою і витримки). Головне, щоб дітки були здорові, інше ми все переживемо", - підписала публікацію Марина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Марина Боржемська влаштувала дітям свято, і чоловік не знадобився.

Знай.uа писав, Шоптенко показала лайфхак "Танців з зірками", який допоможе вирішити будь-яку проблему.