Голлівудська актриса з українським корінням Ольга Куриленко, яка свого часу стала дівчиною Бонда, знявшись в легендарній "бондіані", підкорила не тільки режисерів, а й всесвітньо відомих дизайнерів і подіуми. Красуня, яка не так давно перехворіла на коронавірус, часто радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу вона порадувала публіку чарівним фото, на якому з'явилася в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Ольга велично позує, сидячи на ліжку в готельному номері. На ній довге темне плаття цікавого візерунка і фасону, яке красиво підкреслило ідеальну фігуру і оголило витончені плечі. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на обличчі яскравий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до фото Куриленко написала:"ThrowbackThursday". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зіркової красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.