10-13 вересня в київському Палаці Спорту проходить 25-й Міжнародний турнір з художньої гімнастики Гран-Прі "Кубок Дерюгіної 2020". Відома українська співачка Оля Полякова опублікувала в своєму Instagram відео-привітання для українських гімнасток, і побажала їм перемоги, віри в себе і виконання заповітної мрії.

"Всім музичний фізкульт-Привіт!
Від щирого серця вітаю всіх українських гімнасток і шанувальників цього красивого виду спорту з ювілейним 25-м «Кубком Дерюгіної»!
Я хочу побажати всім учасникам Кубка і всім, хто причетний до його проведення, кожній дівчинці, яка мріє стати олімпійською чемпіонкою і, звичайно ж, її батькам-вірте! Вірте в свою мрію і наповнюйте її любов'ю! ❤️

#кубокдерюгиной2020— - написала під своїм відео-постом Полякова. Не секрет, що співачка є прихильницею художньої гімнастики з самих ранніх років. І хоча вона сама не займається цим видом спорту, уважно стежить за всіма турнірами і кубками. Нехай цього року через карантин турнір проходить без глядачів, тисячі українців дивляться виступи онлайн і вболівають за своїх фавориток.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Маша Полякова показала, як проводить останні теплі деньки перед настанням справжньої осінньої погоди і перших похолодань.

Як повідомляв портал Знай.uа, 15-річна Маша Полякова виклала досить сміливе фото в рожевому купальнику.

Також портал Знай.uа писав, що 15-річна дочка Полякової осідлала сталевого коня:"захоплююче і страшно".