Народний артист України Павло Зібров розповів про те, що його дружина перехворіла коронавірусом COVID-19. Відповідну заяву він зробив в ефірі програми "Світське життя".

Читайте Знай в Google News!

Телеведуча Катерина Осадча в рамках нового випуску програми "Світське життя" поспілкувалася зі співаком Павлом Зібровим, який нещодавно прославився переспівуванням пісні Олега Винника. Виконавець розповів, що не зазіхав на титул свого колеги, а його пародія абсолютно відрізнялася від оригіналу.

"У нього є свої "вовчиці", у мене свої "лисиці". Тобто ми на територію один одного не заходимо", - розповідає Зібров.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Крім цього, артист розповів, що нещодавно його дружина перехворіла коронавірусом, про що навіть сама не підозрювала. Якось вони зробили тест на наявність захворювання і виявилося, що у неї вже виробилися антитіла. Через пару місяців вони повторили цю процедуру і результат знову показав імунітет до хвороби.

"Вона тепер ходить така горда, така щаслива. Каже, Тепер я не в зоні ризику...", - заявив Павло Зібров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Павло Зібров розповів, чому співав на День Незалежності російською мовою.

Як повідомляв портал Знай.иа, Зібров виклав смішний ролик з улюбленою артисткою.

Також Знай.иа писав, що головний вусань країни Павло Зібров погодився виступати за кабана.