Вадим Олійник є 32-річним українським музикантом, актором і колишнім учасником дуету "Діо.фільми", заснованого в грудні 2008 року. Він разом з Володимиром Дантесом познайомився на музичному проекті "Фабрика Зірок-2". На рахунку у групи багато музичних хітів, одним з яких можна виділити "Дівчинка Оля".

Читайте Знай в Google News!

Зараз Олійник є засновником лейбла "Подвиг", учасником якого ще виступає Виконавець "Стобой". На своєму акаунті в Instagram Вадим опублікував кумедне відео з другим артистом. Вони під відому мелодію з популярного російського кримінального телесеріалу "Бригада" в шкіряних куртках виходять з ванної кімнати, проте в кінці розходяться в різні боки.

"Субота. Вечір. Йдемо на справу, тільки чомусь йдемо в різні боки", - написав виконавець під відеозаписом. Було видно, як спочатку вони ще сміялися, але через секунду особи стали серйозними.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, телеведуча Марічка Падалко після перенесеного covid-19 взяла в руки гантелі: "Розчарована, швидко втомлююся"

Як повідомляв "Знай.ua", учасниця "Танців з зірками" Лілія Ребрик приміряла всі образи з "Віагри": брюнетка, блондинка і Руденька.

Знай.ua писав, внучка Ніни Матвієнко стала точною копією бабусі з золотим голосом: в цих рисах знайоме все. Дівчинку Антоніна народила ще підлітком, і тепер Уляна вже зовсім красуня, в якій можна дізнатися риси відомих бабусі і мами.