Популярна українська телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом інтерв'ю знаменитостей "іспит на відвертість", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала незвичайні фото з дивного місця у Львові-парку сучасної української скульптури.

Читайте Знай в Google News!

"Це Львів, дитинко! Відтепер, перебуваючи в будь-якій точці світу, Ви зможете з гордістю заявляти, що Україна може пишатися не тільки нашими спортсменами, артистами, художниками і духом свободи! А й справжнім, визнаним світовою спільнотою сучасним скульптурним Парком! Проект, що створювався понад шість років; близько сорока неймовірної краси скульптурних споруд, розташованих на гектарах землі, подарують вам той вид вражень, які «на все життя». Вхід вільний для всіх бажаючих - головне, не лінуйтеся, приїжджайте! І випробуйте ту гордість за наших талановитих художників, якою сьогодні переповнена я! @park_3020 живи, наповняйся, розростайся, надихай!",- написала Маша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.