Відомий актор і співак, а також зірка польської версії "50 Відтінків Сірого" Мікеле Морроне влаштував своїм фанаткам несподіваний сюрприз. Кількох прихильниць артиста запросили в студію, де вони повинні були відповісти на питання — “що вам найбільше подобається в Мікелі Морроне. Посміхаючись, дівчата розповідали як сильно їм подобається зовнішність, голос артиста, його манера вести себе на сцені і у фільмах і т. д.

І в самий розпал розповіді, Морроне несподівано з'являвся у них за спиною в темних окулярах і говорив "Спасибі". Фанатки верещали від захвату, потім обіймали свого улюбленця і фотографувалися з ним.

Пізніше Морроне зізнався журналістам, що давно не відчував такого енергетичного припливу і щасливих, щирих емоцій. Адже той заряд позитиву і щастя, який відчувають шанувальниці на зустрічі зі своїм кумиром, неможливо передати словами. А Морроне все-таки дуже емоційна людина.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, Сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка польських "50 Відтінків Сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиськом.

Також портал "Знай.ua" писав, що "поїхав" Мікеле Морроне в подорожі отримав від одного в рот-треба було обережніше.