Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, позуючи на відпочинку, адже відправився з коханою дружиною Вікторією та їх маленькою донькою Лізою на острів Бірючий, наздоганяючи останні теплі дні.

Так, артист, у властивій йому жартівливій манері звернувся до численних шанувальників, записавши ролик просто на піщаному пляжі. Юрій вирішив "накатати" лист на золотому пісочку за допомогою пера чайки, яке знайшов неподалік, скаржачись, що впоратися з ним не дуже-то й легко і побажавши фоловерам багато позитиву, теплої погоди і всього найкращого.

Всім підписникам присвячується)))

Фолловери залишилися в захваті: "Юрчик з тобою завжди гарний настрій!!! Позитиву на довгі, довгі роки тобі і твоїй класній родині.", "Цей лист турецькому султану?", "Нє ну ви реально капєц класні. 👍👍 Що не пост, то підйом настрою 😬👍", "Дякую) навзаємен)Нехай щастить!", "Юрчік ти хоч чайку посолив?"," І вам того ж !".

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше