Колишній чоловік онкохворої акторки Анастасії Заворотнюк бізнесмен Олаф Шварцкопф розповів про втрачену дитину "прекрасної няні". Виявилося, що перед укладенням шлюбу вони з Заворотнюк чекали дитину.

Читайте Знай в Google News!

Про трагічну подію чоловік розповів в ефірі програми "Засноване на реальних подіях" на телеканалі НТВ. Зі слів Олафа Шварцкопфа, щоб повідомити рідним радісну новину про вагітність, закохані поїхали до них в Астрахань. Однак по дорозі Анастасія Заворотнюк зіналася, що у неї стався викидень.

Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube
Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube

"Я бачив, що для неї це було важко", - поділився Шварцкопф. Але через якийсь час бізнесмен почав сумніватися, що трагедія була випадковою. Колишній чоловік Заворотнюк розповів, що згодом йому сказали про те, що актриса зробила аборт.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після весілля наречені переїхали в Таллінн. Однак Заворотнюк не змогла знайти собі роботу і через якийсь час поїхала до Москви, де почала працювати в театрі Олега Табакова. Водночас Шварцкопф залишився в Естонії. У російській столиці в актриси почалися стосунки з бізнесменом Дмитром Стрюковим, за якого вона пізніше вийшла заміж.

Заворотнюк і Шварцкопфа розлучилися у 1994 році, відтак їхній шлюб тривав близько року. Після цього актриса вийшла заміж за Стрюкова, у них народилися двоє дітей — дочка Анна і син Майкл. Зараз зірка серіалу "Моя прекрасна няня" у шлюбі з фігуристом Петром Чернишовим, вони виховують доньку Мілу.

Анастасія Заворотнюк з чоловіком, фото YouTube
Анастасія Заворотнюк з чоловіком, фото YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма зізнався, хто вразив його у саме серце на першому ефірі "Танців з зірками 2020"

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Мільйонер-танцівник" Джанлука Ваккі закрутив вагітну красуню в курячому танці: потріпали крильцями

Також "Знай.ua" писав, що погода дуритиме голови українцям то теплом, то прохолодою: коли чекати осінь