Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка досі бореться з раком, опублікувала роботи своєї дочки, яка зробила подарунок на 12-ту річницю весілля. Відповідні знімки з'явилися на особистій сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що Анастасія Заворотнюк як і раніше бореться зі страшним захворюванням-раком мозку. Родичі актриси намагаються не коментувати її стан і ретельно приховують зірку від камер журналістів. Де і як себе зараз почуває Заворотнюк – точно не відомо.

Але незважаючи на високу скритність, на сторінці актриси в Instagram іноді з'являються архівні фотографії. Здебільшого, під ними Заворотнюк залишає привітання, але цей раз став винятком.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Зірка "моєї прекрасної няні" похвалилася роботами своєї 2-річної дочки Міли. Дівчинка своїми ручками намалювала кілька картинок, зліпила композицію з пластиліну і назбирала матері і батькові букет квітів на честь їх 12-річниці весілля.

"подарунок від донечки на 12-ту річницю весілля❤️❤️❤️❤️❤️ і просто найкраща творчість", - пише Заворотнюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що онкохвора Заворотнюк з чоловіком відзначила 12-ту річницю весілля.

Як повідомляв портал Знай.иа, син Заворотнюк виріс красенем і відволікає увагу від онкохворої мами.

Також Знай.иа писав, що чоловік Заворотнюк рятує "прекрасну няню" з останніх сил.