Дочка Анастасії Заворотнюк Анна активно веде свій блог в Instagram. Дівчина-одна з головних Instagram-знаменитостей пострадянського простору. Вона багато подорожує по світу, і побувала в багатьох країнах. Однак зараз кордони багатьох країн закриті через пандемію коронавірусу, тому доводиться публікувати архівні фото. Навіть в цих умовах Ганні Заворотнюк є чим порадувати своїх передплатників.

Анна Заворотнюк опублікувала фотографію зі "столиці мод". І виглядає вона відповідно. Анна постала перед шанувальниками в елегантному легкому пальто. На високих підборах вона крокує вулицями Парижа, де явно недавно пройшов дощик. Образ елегантно доповнили великі окуляри і пов'язка на голові. Шанувальники залишилися в захваті від приголомшливого образу Заворотнюк.

"Дивлячись на цю фотографію дуже хочеться сидіти де-небудь в Парижі і відламувати шматочок круасана з видом на Ейфелеву вежу."– - так підписала Анна Заворотнюк свою фотографію. Крім того, вона додала цікавий історичний нарис про Ейфелеву вежу. Шанувальники оцінили фотографію Анни. Всього за 12 годин запис набрав більше 3 тисяч лайків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, дочка актриси Анастасії Заворотнюк Анна Заворотнюк розповіла, що у неї спостерігаються симптоми коронавірусу.

Як повідомляв портал Знай.ua, дочка тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.

Також Знай.ua писав, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.