Марина Леончук запитала у своїх підписників одне з вічних запитань фотографів: кольорова фотографія чи чорно-біла?

Читайте Знай в Google News!

Телеведуча на своїй персональній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм” виставила дві ідентичні фотографії. Одна з них кольорова, інша - чорно-біла. На світлині жінка в купальнику стоїть посеред пляжу недалеко від стільчика, на якому лежить її біла одежина. Жінка має коротке біляве волосся, нам не видно її обличчя. Пляж безлюдний.

Телеведуча підписала ці фотографії таким чином: “ч/б vs колір. чорно-біле фото не передає колір, але передає емоції, почуття і динаміку. кольорове ж - передає усю красу заходу сонця, а ще затишність і тепло моменту...мені завжди між обома важко обирати. а вам, ви яке б обрали?”

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Дехто з підписників давали відповідь на запитання, хтось обирав конкретно із двох опублікованих фотографій, проте були і ті, хто хвалив фігуру телеведучої та її купальник. Марина Леончука - нині працює на телеканалі “Прямий”, до цього вела різні програми на телеканалі “1+1” протягом багатьох років. Її робота на каналі тривала до 2017 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше