Даша Ульянова-фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу"Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте стосунки з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. Так, цього разу красуня показала спекотне фото з Одеси, а в підписі до публікації похвалилася відпочинком на яхті.

Читайте Знай в Google News!

"Огляд Одеси з яхти. Хочу висловити неймовірну подяку всім, хто порадив взяти в оренду яхту і насолодитися морською прогулянкою. Яхти відправляються з морського вокзалу. Є різні варіанти: екскурсійні та для релаксу, групові на різну кількість людей та індивідуальні. Ми взяли індивідуальний тур і попливли у відкрите море. Приємний бриз, Красивий захід сонця і катання на хвилях – все було ідеально. До речі, вода подалі від берега - дуже чиста. Тому, однозначно, рекомендую. Любите морські прогулянки? Або віддаєте перевагу відпочивати на пляжах?",- написала Даша в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша з "Холостяка" зробила відверте зізнання.