У неділю, 13 вересня на каналі "1+1" відбувся третій ефір проєкту "Танці з зірками", який був присвячений темі кохання. За результатами "Танці з зірками" покинула Слава Камінська ("неангел") і Дмитро Дікусар.

Читайте Знай в Google News!

На сторінці у Іnstagram зірковий хореограф прокоментував останній виступ на шоу.

"Я отримав багато співчуваючих листів з жалем))) А я щасливий, що у мене просто була можливість танцювати для вас ☺ @babaslavka Слава, я подивився наш танець! І ти була красуня в кожному кадрі 🔥 💋 🌟 Спасибі всій команді за важку працю! 🔝Show must go on 🔥💫", - написав Дікусар, тегнувши Славу Камінську.

У мережі захоплені виступом артистки з Дікусаром, пару засипали компліментами. Також багатьох зворушив пост Слави.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Дмитре, ваші танці то кайф. Неможливо намилуватись. Дякую за емоції, які ви подарували нам танцюючи", "Дмитрий, вы самый лучший танцор 😍😍😍 смотрела шоу ради вас, очень жаль, что вы покинули проект", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Танці з зірками" розпалили ворожнечу між Фреймут та Кухар - чому глядачі залишились невдоволені вечором кохання.

Як повідомляв Знай. ua, відомий актор зробив пропозицію дівчині в прямому ефірі шоу "Танці з зірками": зізнався в коханні просто на сцені.

Також Знай. ua писав, що Камінська після отруєння і невдалого виступу на "Танцях з зірками" не витримала: "Обіцяю..."