Український виконавець Олександр Пономарьов зробив відверте зізнання про відносини з вітчизняними зірками Іриною Білик та Наталією Могилевською. Свій пост і спільне фото зі співачками Пономарьов опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Більше чверті століття цим стосункам, чи змінювалися вони, ті стосунки? По різному, все як в житті, були і тихі спокійні, були й буремні часи 😁 і знову ми разом! Це і є життя ! Гарного Дня всім ! @bilyk_iryna @nataliya_mogilevskaya", - написав співак.

Олександр Пономарьов, фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr
Олександр Пономарьов, фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

Спільне фото українських зірок розчулило підписників Олександра Пономарьова: "Кумири мого дитинства, юності😊😊Чудове фото👍". Дехто навіть пропонує організувати тріо з Білик та Могилевською: "Треба дует модний забабахати👍👍👍".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше Олександр Пономарьов, який з 2006 року є володарем почесного звання Народного артиста України, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував чорно-білий запис виконання популярної пісні "Червона рута", яку написав в 1970 році Володимир Івасюк.

"Сьогодні 50 років тому народився цей великий витвір мистецтва , приклад тієї пісні, яка об'єднує весь цей час і буде об'єднувати і далі!", - написав він.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "Одужала, повертається до роботи"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лорак показала ту саму маленьку чорну сукню: така має бути у кожної красуні

Також "Знай.ua" писав, що любовну ідилію Лорак і Лазарєва затьмарила яскрава блондинка, не відходила ні на крок: "Вже поділили?"