Тиждень тому олімпійська призерка Анна Різатдінова здійснила давню мрію – відкрила власну Академію гімнастики для дітей. Дівчина розповіла, що вона не лише зібрала класну команду тренерів, а й сама долучатиметься до викладання. Адже має амбіції виховати майбутніх чемпіонів.

Під час зйомок програми "Хто зверху" (Новий канал) Анна зізналася, що буде вимогливою тренеркою, але ніколи не застосовуватиме крик та приниження, повідомляє Знай.ua.

"Коли мене батьки привели на гімнастику, то тренерка відмовилася брати, – розповідає спортсменка. – Вона сказала, що у мене недостатньо красиві та довгі ноги, дуже широкі плечі та стегна. Добре, що ці слова не відбили у мене бажання займатися спортом і не змусили сумніватися у собі. Навпаки, загартували. Я завжди відчувала в собі більше чоловічих якостей, ніж жіночих. А от після народження дитини дуже змінилася. Тепер в мені домінують романтика та якась слабкість (усміхається)".

Анна Різатдінова, фото з архіву гімнастки
Анна Різатдінова, фото з архіву гімнастки

Анна каже, що інколи їй важко поєднувати материнство та кар’єру.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Треба завчасно все дуже добре планувати, – розповідає Різатдінова. – Зараз багато часу приділяю школі, тому малюка беру з собою, щоб разом проводити час. Він дуже рухливий хлопець. Планую віддати у спортивну секцію, адже енергії у нього вдосталь. Запропоную йому футбол, теніс та плавання. Нехай сам спробує та обере, що йому до вподоби".

Анна Різатдінова з сином, фото з архіву гімнастки
Анна Різатдінова з сином, фото з архіву гімнастки

Нагадаємо, програму "Хто зверху?" можна побачити на Новому каналі цього четверга.

Як вже зазначили, Анна Різатдінова відкрила власну Академію з художньої гімнастики, але спортсменка готує незабаром ще один сюрприз. Який саме - читайте в ексклюзиві Знай.ua.

Раніше повідомлялося, що Олександр Прохоров провів майстер-клас для всіх бажаючих навчитися танцювати сальсу.

Також повідомлялося, що у Cuba Camp співачка Marietta влаштувала вечірку з кубинськими танцями, екзотичними закусками і нонстоп шоупрограмою. Вона представила для гостей свій мегамікс "Маракуйя". До речі, на вечірці також були присутні колишні учасники "Танців з зірками" Макс Єжов та Ігор Кузьменко.