Ведуча з проєкту "У кого більше?" Оля Манько спробувала себе як модель в Таїланді та знялась у кліпі індійського співака. Однак, погодившись роздягнутись до купальника у кастингу, Ольга все ж пізніше відмовилась виконувати інші вимоги, і їй не заплатили за роботу.

Як показує практика Олі Манько, в Таїланді у якості моделей цінуються дівчата слов’янської зовнішності. Дізнавшись про це, Оля вирішила спробувати себе у ролі моделі-акторки. Вона знялася у кліпі FAN індійського співака VISHAL.

"Я ніколи не пробувала себе в ролі моделі, бо в мене низький зріст, і не вважаю, що маю модельну зовнішність. Оцінюю себе тверезо. Але мені завжди подобалося виступати на сцені. Якби я не була телеведучою, то стала б акторкою", – поділилася ведуча "У кого більше?"

Щоб отримати таку роботу, Олі Манько довелося роздягнутися до купальника перед продюсером та режисером кліпу прямісінько на одному з пляжів Таїланду. Адже спочатку творці відео не оцінили дівчину, мовляв, вона не сексі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Не скажу, що вважаю себе суперсексі. Я не Аня Олицька, яка просто йде, і це сексі відчувається. Не люблю виражати сексуальність на публіці. Я сексуальна для свого чоловіка, фліртую з ним та зваблюю. А взагалі скромна щодо цього, хоч так, по випуску, і не скажеш. Коли побачила, що хлопці знімають кліп, то зрозуміла, що маю взяти в цьому участь", – розповіла Оля Манько.

Але після знімального дня українську телеведучу чекав незапланований у сценарії сюрприз. Творці кліпу хотіли, щоб Оля та співак VISHAL поцілувалися у кадрі.

"Я не змогла поцілувати співака. Для мене це зрада – найгірше, що може бути у стосунках – моральна, фізична, будь-яка... Якби таке зробив Макс, там була б не сварка, а постало б питання про те, чи можемо ми бути разом. Тому в мене на цьому моменті спрацював "стоп". Я зрозуміла, що легше піти на покарання, ніж зашкодити своїм стосункам. Мені важливіше бути чесною перед собою та своїм чоловіком", – наголосила Манько.

Коли Оля відмовилася цілуватися в кадрі, індійські кліпмейкери швиденько з нею розпрощалися. Вони нічого їй не заплатили, заявивши, що все доведеться перезнімати й зателефонували іншій моделі.

Але кліп FAN індійського співака VISHAL з Олею Манько у головній ролі таки побачив світ. Мало того, він набрав майже півмільйона переглядів на YouTube.

"Вони мене звільнили і не заплатили, але кліп таки випустили. Бо ми назнімали багато відео та крутих кадрів. Зараз відео крутять по різних музичних телеканалах в Індії. Він набрав популярності, – підсумувала свою роботу Ольга.