Колишня дружина Віктора Павлика розповіла, як жила 40 днів без померлого від раку їхнього спільного сина. Про це Лора Созаєва написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Лора Созаєва часто згадує про сина і ділиться історіями з життя зі своїми підписниками. Цього разу вона опублікувала відео, як Паша грає чуттєву пісню на гітарі.

Когда мы касаемся другого человека, мы либо помогаем ему, либо мешаем. Третьего не дано: мы либо тянем человека вниз,...

Geplaatst door Лора Созаева op Maandag 14 september 2020

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Лора Созаєва процитувала відомого автора Букера Талиафера Вашингтона: "Коли ми торкаємося іншої людини, ми або допомагаємо йому, або заважаємо. Третього не дано: ми або тягнемо людину вниз, або піднімаємо його наверх".

"Я завжди говорила синові, коли чогось не знала, а він знав і цим пишався, що я хочу, щоб ти був краще за мене! У вихованні сина я діяла від зворотного досвіду в своєму житті. Мої батьки не були зі мною близькі, мало приділяли мені час, не допомагали мені в навчанні, і вже тоді я дала собі обіцянку, що я буду робити так , як хотіла б, щоб надходили зі мною", - написала згорьована мама.

Вона пригадала, що дуже багато читала і прищеплювала сину любов до читання. По початку в дитинстві все йшло відмінно, поки не з'явився інтернет. Але близькість з дитиною розвивається, коли ви сидите поруч і зі спотворенням голосу читаєте розповідь, казку, смієтеся, обговорюєте, задаєте питання. Багато грати і співати з дітьми теж корисно, звичайно, якщо є на цей час.

"Я не шкодую, що у мене немає досягнень в кар'єрі, тому що 12 років я присвятила вихованню сина, і як виявилося не дарма..... Ми стали більше друзями, ніж мамою і сином, я цього хотіла , але говорила, що ієрархія, звичайно, не буде порушена, все ж я старше за званням 😉і за віком. Мені пощастило, що тато Паші міг нас забезпечувати, а я приділяти час синові - заняттям спортом і музикою. Торкалися ми і сексуального виховання, це було ніяково, але я розуміла , що так мудро і тонко як я , ніхто йому не розповість , як відчуває себе дівчина, з якої причини псується настрій раз на місяць, що ми жінки любимо і чому ми на відміну від чоловіків по різному сприймаємо ті чи інші речі. Все, що ви вкладаєте в дітей дасть плоди - або хороші чи погані. Найважливіше, як для мене, довіра. Якщо дитина ділитися з вами переживаннями - значить ви відмінний батько!", - додала вона.

Якось Паша сказав :
- Мам, ти мене неправильно виховала...
- ?
- Я занадто добрий....

"21 рік я обіймала і говорила люблю своєму синові. Тепер я в порожнечі. Мені дуже важко! Я так вдячна всім, хто мені пише і підтримує, співчуває і обіймає на відстані. Вдячна за те, що діліться своїми історіями і переживаннями... вашу любов відчуваю де б ви не були. 40 днів.... вже сама....", - завершила трепетно жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молоденька Дружина Віктора Павлика вперше після смерті сина видала мрію співака

Як повідомляв портал "Знай.uа", після смерті сина Павлик продовжує гастролювати, а дружина зізналася

Також, "Знай.uа" писав, що біографія життя загиблого сина Віктора Павлика